Понеділок, 16.09.2019, 22:38
Логін:
Пароль:
Головне меню
Календар подій
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Block title
Головна » 2018 » Лютий » 13

Перетворити навчання в захоплюючу дію, залучити учнів у різні види діяльності, мотивувати їх пізнавальну активність, розвивати уміння та здібності учнів, дозволяє така форма навчання, як урок-екскурсія. Таке заняття робить процес навчання максимально наближеним до практики і формують інтерес до професії.

9 лютого 2018 року для учнів групи 7-КК 17 Західно-Дніпровського центру професійно-технічної освіти, які навчаються за спеціальністю "Кухар. Кондитер" був проведений урок-екскурсію з предмету устаткування підприємств громадського харчування по темі "Машини та механізми для приготування тіста" який пройшов в кафе "Добробут" міста Жовті Води, де організовано виробництво борошняних кондитерських виробів.

Урок-екскурсію допомогла провести завідуюча виробництвом кафе «Добробут» Мельничук Анастасія Олександрівна. Учні ознайомилися з правилами експлуатації обладнання та технікою безпеки при роботі на ньому. Радо поставилися до учнів і працівники кафе, відповіли на всі питання, показали технологічний процес замісу тіста, формування та випікання на сучасному обладнанню, на якому вони працюють.

            Учні з цікавістю провели навчальний час: подивилися роботу професіоналів своєї справи, порівняли теорію з практичною діяльністю, зрозуміли що на виробництві в сучасних умовах необхідні знання, які вони отримують на уроках теоретичного навчання.

 

Категорія: Відкритий урок | Переглядів: 162 | Добавив: Admin | Дата: 13.02.2018 | Коментарі (0) | Далі...