П`ятниця, 28.07.2017, 20:53
Логін:
Пароль:
Наші професії
  • Верстатник широкого профілю, оператор верстатів з програмним керуван-ням, контролер верстатних та слюсарних робіт
  • Електрогазозварник; Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах
  • Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування
  • Столяр. Паркетник
  • Маляр. Штукатур. Плиточник
  • Продавець продовольчих товарів
  • Кухар. Кондитер. Офіціант
  • Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)
  • Машиніст бульдозера (гірничі роботи). Слюсар-ремонтник
  • Слюсар з ремонту автомобілів. Водій автотранспортних засобів (категорія "В","С")
  • Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорія "А")
  • Оператор комп’ютерного набору. Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних
  • Машиніст екскаватора. Електрослюсар(слюсар) черговий та з ремонту устаткування. Електрогазозварник
  • Скловар
  • Погода в місті
    Календар подій
    «  Вересень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930
    Розваги
    Архів новин
    Зараз на сайті

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2014 » Вересень » 15 » Урок-екскурсія на виробництво
    15:16
    Урок-екскурсія на виробництво

    З метою підвищення зацікавленості та поваги учнів до обраної професії відбувся урок - екскурсія групи учнів 7-КК13 Західно-Дніпровського центру професійно-технічної освіти, які навчаються за спеціальністю "Кухар. Кондитер. Офіціант" на підприємство кондитерського виробництва - кафе "Добробут" міста Жовті Води.

    Тема уроку "Ознайомлення з кондитерським підприємством, організацією роботи кондитерського цеху."


    Завідуюча виробництвом кафе «Добробут», Мельничук Анастасія Олександрівна, розповіла учням про сучасне кондитерське виробництво.


    В процесі уроку учні ознайомилися з новітнім обладнанням, що використовується в кондитерському виробництві, технологічними процесами виготовлення бісквітного та пісочного тіста та виробів з нього.


    Анастасія Олександрівна розповіла учням, що праця кондитера потребує не тільки знань з технології, але й творчого підходу до виготовлення різних солодощів.

    Особливо сподобалась учням проведена дегустація кондитерських виробів.


    Проведений урок був дуже корисним. Учні зрозуміли: для того щоб стати справжнім майстром в кондитерський справі потрібно сумлінно ставитись до навчання, оволодівати знаннями, які надаються в Західно-Дніпровському центрі, бути творчою особистістю.
    Категорія: Наші події | Переглядів: 486 | Додав: Admin | Теги: урок, кухар, офіціант, екскурсія, Жовті Води, виробництво, наші події, кафе, кондитер | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]