Середа, 20.09.2017, 11:07
Логін:
Пароль:
Наші професії
  • Верстатник широкого профілю, оператор верстатів з програмним керуван-ням, контролер верстатних та слюсарних робіт
  • Електрогазозварник; Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах
  • Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування
  • Столяр. Паркетник
  • Маляр. Штукатур. Плиточник
  • Продавець продовольчих товарів
  • Кухар. Кондитер. Офіціант
  • Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)
  • Машиніст бульдозера (гірничі роботи). Слюсар-ремонтник
  • Слюсар з ремонту автомобілів. Водій автотранспортних засобів (категорія "В","С")
  • Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорія "А")
  • Оператор комп’ютерного набору. Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних
  • Машиніст екскаватора. Електрослюсар(слюсар) черговий та з ремонту устаткування. Електрогазозварник
  • Скловар
  • Погода в місті
    Календар подій
    «  Вересень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30
    Розваги
    Архів новин
    Зараз на сайті

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2013 » Вересень » 25 » Найбільший шніцель України!
    12:30
    Найбільший шніцель України!

    21 вересня 2013 року Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти взяв участь у святкуванні 90-річчя П’ятихатського району, запропонувавши увазі мешканців і гостей міста виставку учнівської творчості та широкий асортимент кулінарних виробів.

    Учасники та гості виставки мали можливість не тільки оглянути експозиції центру, ознайомитися з досягненнями талановитих учнів нашого закладу, а й стали свідками нового кулінарного рекорду.



    В День ювілею П'ятихатського району учні Західно-Дніпровського центру, що навчаються за професією "Кухар. Кондитер", зробили смачний подарунок усім присутнім на святі - величезний шніцель, - довжина якого склала 2,01 метра, а ширина – 0,55 метра. При цьому його вага перевищувала 22 кілограми.

    На його виготовлення було затрачено майже 28 кілограм свинини, 48 штук яєць, 15 штук жовтків яєць, 14 кілограм цибулі та 3 кілограма борошна. Досягнення зафіксовано та внесено до Книги рекордів України! Сертифікат про рекорд було вручено директору Віктору Цигану.


    Учні закладу особисто презентували виготовлений власноруч найбільший шніцель України. Таке досягнення відбулося не випадково, а завдяки високій активності учнів, колективу центру та його керівництва, їх кропіткій праці над створенням іміджу професійно-технічного закладу, що додає яскравих барв у загальне уявлення про профтехосвіту Дніпропетровщини, престижності робітничих професій.

    Єльнікова А.В.
    Категорія: Наші події | Переглядів: 410 | Додав: Yulianna | Теги: виставка, свято, кулінарний рекорд, Досягнення, імідж, книга рекордів, наші події, професія, учнівська творчість, найбільший шніцель | Рейтинг: 5.0/8
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]