Кулінарна мандрівка країнами світу
Кухня країн світу багата та різноманітна. Зазирнути в кожну країну, дізнатись про цікаві історичні факти, особливості приготування страв, використання різноманітних продуктів дозволив відкритий урок «Кулінарна мандрівка», який провела Неля Гладун з учнями групи 2 КК-16, що навчаються за професією «Кухар. Кондитер».

Учні підготували цікаві доповіді про кулінарні традиції Франції, Індії, Росії, Японії, Китаю, Єгипту. Розповіли про приготування холодних страв та закусок в цих країнах.

Урок – мандрівка дуже сподобався учням, адже вони дізнались багато цікавого, продемонстрували свою креативність у підготовці до уроку.

Такі форми проведення уроків допомагають не лише сформувати в учнів стійкий інтерес до обраної професії, але й збагатити їх культурно, розвивати кругозір, виховують повагу до інших народів світу.
В. Г. Топчій |