П`ятниця, 20.04.2018, 20:02
Логін:
Пароль:
Головне меню
Календар подій
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Block title
Головна » 2013 » Грудень » 24 » Хлібом-сіллю
11:15
Хлібом-сіллю

Не забувати українські обряди, розвивати світогляд, широту думки, збагачувати словниковий запас учні вчилися на заході "Традиції української кухні", який провела майстер виробничого навчання професії "Кухар. Кондитер. Офіціант" Тетяна В’ячеславівна Коломоєць в рамках тижня робітничих професій галузей побуту, харчування та торгівлі.




Під час заходу учні демонстрували інтерес до українських традицій, культури і мови, творчі та артистичні здібності. Кульмінацією заходу стало приготування страв української кухні з їх дегустацією всіма гостями.

А. Єльнікова
Категорія: Відкритий урок | Переглядів: 515 | Додав: Admin | Теги: кухар, українська кухня, офіціант, кухня, український обряд, захід, відкритий урок, традиції, кондитер | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]