Четвер, 23.11.2017, 14:44
Логін:
Пароль:
Наші професії
  • Верстатник широкого профілю, оператор верстатів з програмним керуван-ням, контролер верстатних та слюсарних робіт
  • Електрогазозварник; Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах
  • Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування
  • Столяр. Паркетник
  • Маляр. Штукатур. Плиточник
  • Продавець продовольчих товарів
  • Кухар. Кондитер. Офіціант
  • Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)
  • Машиніст бульдозера (гірничі роботи). Слюсар-ремонтник
  • Слюсар з ремонту автомобілів. Водій автотранспортних засобів (категорія "В","С")
  • Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорія "А")
  • Оператор комп’ютерного набору. Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних
  • Машиніст екскаватора. Електрослюсар(слюсар) черговий та з ремонту устаткування. Електрогазозварник
  • Скловар
  • Погода в місті
    Календар подій
    «  Грудень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031
    Розваги
    Архів новин
    Зараз на сайті

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2013 » Грудень » 24 » Хлібом-сіллю
    11:15
    Хлібом-сіллю

    Не забувати українські обряди, розвивати світогляд, широту думки, збагачувати словниковий запас учні вчилися на заході "Традиції української кухні", який провела майстер виробничого навчання професії "Кухар. Кондитер. Офіціант" Тетяна В’ячеславівна Коломоєць в рамках тижня робітничих професій галузей побуту, харчування та торгівлі.




    Під час заходу учні демонстрували інтерес до українських традицій, культури і мови, творчі та артистичні здібності. Кульмінацією заходу стало приготування страв української кухні з їх дегустацією всіма гостями.

    А. Єльнікова
    Категорія: Відкритий урок | Переглядів: 490 | Додав: Admin | Теги: кухар, українська кухня, офіціант, кухня, український обряд, захід, відкритий урок, традиції, кондитер | Рейтинг: 5.0/4
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]