Субота, 21.04.2018, 11:22
Логін:
Пароль:
Головне меню
Календар подій
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Block title
Головна » 2018 » Березень » 30 » Декада кухарів
14:09
Декада кухарів

Проведення декади робітничих професій галузей легкої промисловості, харчування, торгівлі, побуту

    З 20.03 2018 в Західно-Дніпровському центрі професійно-технічної освіти пройшла декада робітничих професій галузей легкої промисловості, харчування, торгівлі, побуту у відповідності до спланованих заходів.

   До декади учні груп 1 ККО-15, 2КК-16, 3 КК-15 і 7КК-17 підготували газети, в яких розповіли про традиційні страви української кухні.

     

     В в групі 7 КК-17 пройшов брейн-ринг «Весела кулінарія». Команди майбутніх кулінарів продемонстрували кмітливість та допитливість знаннях сучасної кулінарії.

  

  В рамках дня відкритих дверей в навчальному закладі пройшов майстер-клас «Оздоблення смаколиків» для учнів шкіл міста Жовті Води. Вихованці навчального закладу показали гостям різні способи прикрашання кондитерських виробів і надали їм можливість спробувати свої здібності в цій цікавій справі.

    Майстер групи 1 ККО-15 Прожижко Олена провела відкритий урок виробничого навчання «Приготування виробів з дріжджового тіста», в ході якого учні приготували смачні ватрушки та плюшки.

  

   Учні групи 2 КК-16 відправилися в кулінарну мандрівку по Італії на уроці виробничого навчання «Італійські страви».

  

   Конкурс професійної майстерності в групі 1 ККО-15 показав, що наші майбутні кулінари стануть гідними послідовниками своїх наставників.

         

  Викладач Гладун Н.В. провела олімпіаду з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» в групі 2 КК-16 та конкурс учнівських торів «Моя професія найкраща».

Категорія: Відкритий урок | Переглядів: 91 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]